Det plejede at være en erstatning for diamanter, og dens værdi var meget højere end citrinens, men den fik navnet Sai Citrin.

Det plejede at være en erstatning for diamanter, og dens værdi var meget højere end citrinens, men den fik navnet Sai Citrin.

I Kina får en smuk kvinde som Shishi ofte tilnavnet "Shih Tzu" gratis.Men "Rhino" er ikke hovedpersonen.Den bruges kun i sammenligning med sin "efterfølger".For ædelstene er ædelstenens navn "Silk Silk ...", hvilket betyder mere end navnet og er lidt billigere.

I dag vil jeg tale om hovedpersonen.Tidligere var diamanter meget mere værdifulde end citrin, men diamanter blev erstattet af citrin.

xst (1)

Sai Huang Kyos oprindelse kaldes her "Usapra", men "Usapra" er ikke citrin.Men Uttar Pradesh er det videnskabelige navn "Topaz".

xst (2)

 

Formen på safir ligner Usapara.Sammensætningen af ​​safir (også kendt som Usapara) og safir er lavet af silicium.Derfor er det engelske navn på danburite mere "videnskabeligt" end det kinesiske navn "Sai Huangjing", oprindelsen til navnet.

xst (3)

"Citrin" er ikke altid gul.Dens kemiske sammensætning.Det meste af citrinen, der bruges i farveløse smykker fra bleggul til lyserosa, er farven citron ædelsten, der bruges i Calciumborosilikatgule til brune smykker.

xst (4)


Posttid: Jul-07-2022